Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 100g81kcal1.6g16.8g0g3g
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Risottoriisi (Risella), 60g53g186kcal4.2g39.8g0.9g1.6g
Kasvisliemikuutio 2.7g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g5g19kcal1.2g0g1.6g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g7.5g15kcal0.2g2g0.7g0g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g25g68kcal3.5g0.2g5.7g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana747g847kcal22g118.4g29.4g9.2g
Valittu annoskoko373g423kcal11g59.2g14.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna187g212kcal5.5g29.6g7.4g2.3g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425251