Kevyt kalapaistos

Leikkaa munakoiso, tomaatit, sipuli ja kesäkurpitsa ohuehkoiksi viipaleiksi.

Laita uunipellille reilu pala leivinpaperia ja asettele kasvikset vuorotellen limittäin kahteen riviin leivinpaperin päälle.

Jauha päälle suolaa ja mustapippuria sekä n. ruokalusikallinen oliiviöljyä.

Suolaa kevyesti kalafileet ja asettele ne kasvispedille.

Hienonna paprika ja valkosipulinkynnet pieneksi silpuksi ja ripottele kalaileiden päälle.

Lorauta vielä n. 1 rkl oliiviöljyä.

Nosta leivinpaperin sivut ylös ja taittele koko annos tiiviiksi paketiksi.

Paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min. Silppua tuoreet yrtit salaatiksi ja mausta sitruunamehulla.

Ota kala uunista ja ripottele päälle yrttisalaattia.

Tarjoile maalaispatongin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pimpula87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siika, 1 filee= 75g66g66kcal11.3g0g2.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Munakoiso 66g15kcal0.3g2g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 77g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Basilika, tuore3.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 13g3.9kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Persilja 13g3.6kcal0.2g0.1g0g1g
Ruohosipuli, tuore11g3kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 26g7kcal0.1g0.4g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana747g379kcal27.8g18.4g18.2g11.2g
Valittu annoskoko374g190kcal13.9g9.2g9.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna187g95kcal7g4.6g4.6g2.8g
Arvot/100g100g51kcal3.7g2.5g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269411