Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 146g111kcal2.7g22.6g0.3g1.5g
Kirjolohifilee 110g181kcal18.3g0g12g0g
Maito, Kevyt88g40kcal2.8g4.2g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Tilli, tuore 15g4.4kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana747g719kcal52.6g53.8g30.6g3.6g
Valittu annoskoko374g360kcal26.3g26.9g15.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna187g180kcal13.2g13.5g7.7g0.9g
Arvot/100g100g96kcal7g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295063