Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 188g415kcal32.8g0g31.9g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g28g79kcal5.1g0.1g6.5g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%25g71kcal7.6g0.4g4.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)63g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.6g5.4kcal0.2g1.2g0g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g4.7g33kcal0g0g3.7g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g63g113kcal1.6g4.4g9.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana748g1591kcal108.4g13g122.8g0.4g
Valittu annoskoko374g795kcal54.2g6.5g61.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna187g398kcal27.1g3.3g30.7g0.1g
Arvot/100g100g213kcal14.5g1.7g16.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274954