Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g675g95kcal12.8g2.7g3.4g8.8g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl23g203kcal0g0g22.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow108g194kcal0.6g6.2g18.4g0g
Arla Apetina Feta 3%450g495kcal81g9g13.5g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton1035g1480kcal124.2g0g103.5g0g
Sipuli (kuorittu)369g100kcal4.8g17.7g0.7g6.3g
Peruna (vanha, kuorittu)846g695kcal15.2g148.9g0.8g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7461g6521kcal477.2g369g325.6g47.2g
Valittu annoskoko3731g3261kcal238.6g184.5g162.8g23.6g
Annoskoko puolitettuna1865g1630kcal119.3g92.3g81.4g11.8g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=12248