Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)72g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Tomaatti 120g27kcal0.7g4.1g0.4g1.7g
Parsakaali brokkoli 961g337kcal44.4g18.7g2.9g24g
Kasvisliemikuutio 26g81kcal2.5g3.6g6.2g0.4g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas120g336kcal22.8g0g26.4g0g
Vesi2402g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7464g1855kcal145.6g66g96.2g55.4g
Valittu annoskoko3732g927kcal72.8g33g48.1g27.7g
Annoskoko puolitettuna1866g464kcal36.4g16.5g24.1g13.9g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264