Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)1349g1457kcal310.3g0g24.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 42g371kcal0g0g41.9g0g
Soijakastike 108g65kcal5.6g10.3g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton45g9kcal0.1g0.7g0g0g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g1199g4317kcal143.9g875.3g18g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)600g1109kcal131.9g12g60g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g300g1259kcal6g8.7g134.9g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g90g23kcal0.4g7.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7464g17218kcal1196.4g1829.2g558.6g0.8g
Valittu annoskoko3732g8609kcal598.2g914.6g279.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna1866g4305kcal299.1g457.3g139.7g0.2g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324560