Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl480g1633kcal67.2g269g32.2g52.8g
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)1801g721kcal66.6g117.1g1.8g0g
Mustikka metsä- 10g4.2kcal0g0.6g0.1g0.3g
Pellavansiemenöljy180g1621kcal0g0g180.1g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl60g384kcal8.4g2g37.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7464g8726kcal284.4g777.4g504g106.2g
Valittu annoskoko3732g4363kcal142.2g388.7g252g53.1g
Annoskoko puolitettuna1866g2182kcal71.1g194.4g126g26.6g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343111