Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1201g1462kcal255.3g0g48.1g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g345g52kcal6.6g5.9g0.3g0g
Paprika punainen 225g66kcal2.1g10.1g0.9g4.3g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)676g270kcal14.2g46g2.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)30g78kcal3.9g3.6g5.4g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g90g811kcal0g0g90.1g0g
Riisi, keitetty, suolaa 1081g1481kcal26.3g327g3g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7464g8486kcal619g793.2g301.4g31.4g
Valittu annoskoko3732g4243kcal309.5g396.6g150.7g15.7g
Annoskoko puolitettuna1866g2122kcal154.8g198.3g75.4g7.9g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88853