Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2320g1878kcal36.4g390.5g1.2g69.6g
Kesäkurpitsa zucchini 1364g246kcal7.6g34.1g5.5g9.5g
Mineraalisuola keskiarvo 14g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy40g352kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7477g4952kcal88g849.2g93.4g158.2g
Valittu annoskoko3738g2476kcal44g424.6g46.7g79.1g
Annoskoko puolitettuna1869g1238kcal22g212.3g23.4g39.6g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418773