Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali40g10kcal0.5g1.4g0.1g0.8g
Selleri, annos 50g50g7kcal0.5g1.5g0g0g
Paprika, vihre10g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 3.3g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana748g128kcal4.8g20g2.2g6.6g
Valittu annoskoko374g64kcal2.4g10g1.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna187g32kcal1.2g5g0.6g1.7g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639