Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g117g327kcal22.2g0g25.7g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g124g43kcal2g8.5g0.1g1.7g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g134g107kcal14.7g3.9g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana748g955kcal77.8g24.8g59.4g3.4g
Valittu annoskoko374g477kcal38.9g12.4g29.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna187g239kcal19.5g6.2g14.9g0.9g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573