Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 150g214kcal18.7g0.4g15.4g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g100g260kcal4.5g3.5g27g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g50g60kcal1.6g2g5g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g38g69kcal9.7g0.2g3.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana749g1226kcal70g15.8g101.8g1.2g
Valittu annoskoko375g613kcal35g7.9g50.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna187g307kcal17.5g4g25.5g0.3g
Arvot/100g100g164kcal9.3g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870