Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g15g47kcal7.3g4.4g0.1g0.8g
Tonnikala vedessä 44g46kcal9.8g0g0.7g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g53g184kcal7.1g34.4g1.5g3.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen87g29kcal2.9g4.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)8.7g24kcal2.6g0g1.5g0g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana749g836kcal67.8g87.8g23g8.2g
Valittu annoskoko375g418kcal33.9g43.9g11.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna187g209kcal17g22g5.8g2.1g
Arvot/100g100g112kcal9g11.7g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99870