Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali400g96kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Selleri, annos 50g500g70kcal5g15g0g0g
Paprika, vihre100g17kcal0.9g2.5g0.3g1.9g
Tomaattimurska 999g294kcal5.6g53g2g19g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kasvisliemikuutio 33g100kcal3.1g4.5g7.7g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7480g1283kcal45.6g199.6g22.6g66.8g
Valittu annoskoko3740g641kcal22.8g99.8g11.3g33.4g
Annoskoko puolitettuna1870g321kcal11.4g49.9g5.7g16.7g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639