Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1169g3273kcal222.1g0g257.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1236g432kcal19.8g85.3g1.2g17.3g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g1336g1069kcal146.9g38.7g38.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7480g9547kcal777.6g248g594g34.6g
Valittu annoskoko3740g4774kcal388.8g124g297g17.3g
Annoskoko puolitettuna1870g2387kcal194.4g62g148.5g8.7g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573