Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1149g1398kcal244g0g45.9g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g2247g786kcal40.4g143.8g4.5g71.9g
Rypsiöljy 90g795kcal0g0g89.9g0g
Osterikastike, Blue Dragon75g91kcal2.5g20.1g0g0g
Soijakastike 180g108kcal9.3g17.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7480g6356kcal592.4g362g280.8g143.8g
Valittu annoskoko3740g3178kcal296.2g181g140.4g71.9g
Annoskoko puolitettuna1870g1589kcal148.1g90.5g70.2g36g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359