Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 196g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 1472g496kcal10.2g81g1.5g20.6g
Mansikka 824g384kcal4.1g69.2g1.6g15.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1251g4880kcal0g1226.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g11519kcal28.6g2752.8g6.2g72.6g
Valittu annoskoko3744g5759kcal14.3g1376.4g3.1g36.3g
Annoskoko puolitettuna1872g2880kcal7.2g688.2g1.6g18.2g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463