Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 321g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 442g1449kcal46.7g268.2g9.7g43.7g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g482g1687kcal28.9g366.4g8.2g9.6g
Vesi, vesijohtovesi 803g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1607g530kcal53g78.7g0g0g
Oivariini, 60 (100g)80g442kcal0.8g0.8g48.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g8217kcal258.8g1428.2g132.2g106.6g
Valittu annoskoko3744g4108kcal129.4g714.1g66.1g53.3g
Annoskoko puolitettuna1872g2054kcal64.7g357.1g33.1g26.7g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336