Oliivifetasämpylät

Sekoita siirappi ja suola lämpimään veteen.

Sekoita kuivahiiva osaan jauhoista ja nako veteen.

Vaivaa taikina loput jauhot hiljalleen lisäten.

Survo lopuksi paloitellut oliivit, auringonkukansiemenet, fetapaketti öljyineen sekä luraus juoksevaa margariinia sekaan ja tee taikina valmiiksi.

Anna nousta jonku aikaa liinan alla, pyörittele pellille ja paistele.

Taikinan voi myös laittaa yöksi jääkaappiin ja pyöritellä sämpylät pellille vasta aamusta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Pedro79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1900g6650kcal228g1311g36.1g95g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g300g990kcal48g16.5g81g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 80g159kcal1.1g1.4g16g3.5g
Kuivahiiva, annos 11g22g79kcal9.9g8.8g1.3g0g
Siirappi 30g90kcal0g22.2g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)100g720kcal0g0g80g0g
Auringonkukansiemen 100g594kcal23g12.6g49.5g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g18564kcal620g2745g527.8g209g
Valittu annoskoko3744g9282kcal310g1372.5g263.9g104.5g
Annoskoko puolitettuna1872g4641kcal155g686.3g132g52.3g
Arvot/100g100g248kcal8.3g36.7g7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212054