Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 1244g9023kcal14.8g5g1011.3g0g
Sokeri 846g3433kcal0g845g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1455g4994kcal148.3g1018.7g17.5g50.9g
Siirappi 199g600kcal0.2g147.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g36099kcal326.6g4032.4g2057.6g101.8g
Valittu annoskoko3744g18050kcal163.3g2016.2g1028.8g50.9g
Annoskoko puolitettuna1872g9025kcal81.7g1008.1g514.4g25.5g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.9g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222579