Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 450g2452kcal4g2.2g274.4g0g
Sokeri 383g1553kcal0g382.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 585g2007kcal59.6g409.5g7g20.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.8g0g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Raparperi pakastettu1050g326kcal7.3g57.7g1g14.7g
Fariinisokeri150g609kcal0g149.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl150g128kcal2.1g6.6g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g17310kcal312.6g2333.6g721g70.6g
Valittu annoskoko3744g8655kcal156.3g1166.8g360.5g35.3g
Annoskoko puolitettuna1872g4328kcal78.2g583.4g180.3g17.7g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875