Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1393g1986kcal174.1g4.2g142.7g0g
Voi 633g4592kcal7.5g2.5g514.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 317g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g475g2905kcal100.2g32.8g264.9g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g158g16kcal2.4g0g0.9g134.5g
Leivinjauhe 48g83kcal2.5g17.9g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g127kcal0g31.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 76g281kcal14.1g8.4g16.5g23.1g
Vesi, vesijohtovesi 380g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 93g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Voi 42g308kcal0.5g0.2g34.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g32g194kcal6.7g2.2g17.7g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g11g1.1kcal0.2g0g0.1g9.1g
Leivinjauhe 3.2g5.6kcal0.2g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5.1g19kcal0.9g0.6g1.1g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g21314kcal641.8g207g2005g336.8g
Valittu annoskoko3744g10657kcal320.9g103.5g1002.5g168.4g
Annoskoko puolitettuna1872g5329kcal160.5g51.8g501.3g84.2g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597