Namit juustpallerot

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää muut aineet varovasti nostellen sekaan.

Jauhot kannattaa melkein siivilöidä.

Tee n. sentin kokoisia kökkäreitä leivinpaperin päälle ja paista heti 225 asteessa kunnes ovat kullanruskeita.

Paisuvat noin kaksinkertaisiksi.

Rakenne kärsii säilyttämisestä joten pallerot pitää syödä samantien, ovat parhaimmillaan heti jäähdyttyään syömäkelpoisiksi.

Hyviä ihan sellaisenaankin, jos teet suurempia niin väliin mahtuu hyvin voita, leikkeleitä ja vaikka lisää juustoa :)

Näissä on joku taika, eivät suostu nousemaan empiiristen tutkimusten perusteella ihan joka paikassa.

Tällä ei kuitenkaan maun tai käyttötarkoituksenkaan suhteen ole mitään merkitystä!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kermajuusto 17%2410g6990kcal747.2g38.6g409.8g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1125g472kcal110.2g4.5g1.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g129g771kcal27g8.5g69.4g0g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g16749kcal1777.2g164g960.6g0.8g
Valittu annoskoko3744g8375kcal888.6g82g480.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna1872g4187kcal444.3g41g240.2g0.2g
Arvot/100g100g224kcal23.7g2.2g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269871