Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)752g421kcal64g37.6g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu382g482kcal42g1.1g34.4g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%36g90kcal5.1g4g2g17.7g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit96g385kcal38.5g15.4g19.3g14.4g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale30g18kcal3g1.5g0.1g22g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g421g405kcal17.7g71.6g0.8g20.6g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g151g27kcal3.2g0.3g0.6g4.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen211g293kcal40g0g14.7g0g
Katkarapu 211g144kcal30.4g0g2.3g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g151g208kcal40.6g0g5.3g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g30g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä370g563kcal115.5g0g10.7g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g151g75kcal1.5g18.1g1.5g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g752g1881kcal135.4g11.3g143g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g9992kcal1074.4g323g472.6g158.6g
Valittu annoskoko3744g4996kcal537.2g161.5g236.3g79.3g
Annoskoko puolitettuna1872g2498kcal268.6g80.8g118.2g39.7g
Arvot/100g100g133kcal14.3g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271878