Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)359g452kcal39.5g1.1g32.3g0g
Sokeri 610g2476kcal0g609.4g0g0g
Rypsiöljy 431g3808kcal0g0g430.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 957g173kcal5.4g23.9g3.8g6.7g
Vehnäjauho puolikarkea 861g2955kcal87.8g602.9g10.3g30.1g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.8g17kcal0.2g3.8g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g77kcal0g18.9g0g0g
Rusina 287g839kcal8g172.5g1.4g27.8g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g191g1148kcal45.9g12.6g103.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g23976kcal376g2908.2g1163.8g129.4g
Valittu annoskoko3744g11988kcal188g1454.1g581.9g64.7g
Annoskoko puolitettuna1872g5994kcal94g727.1g291g32.4g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310097