Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g2396g3355kcal359.4g71.9g218.1g2.4g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g749g1048kcal22.5g15g97.3g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g599g959kcal18g24g89.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g10723kcal799.8g221.8g810.6g4.8g
Valittu annoskoko3744g5361kcal399.9g110.9g405.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna1872g2681kcal200g55.5g202.7g1.2g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070