JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2105g3494kcal400g0g210.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl601g511kcal8.4g26.5g42.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras196g522kcal16.6g100.1g2g26.2g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.7g0.9g7.7g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl349g457kcal45.3g1.7g30g0g
Oregano, kuivattu 6g18kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Paprikajauhe 9g29kcal1.3g1.7g1.2g3.4g
Maustepippuri, annos 1g3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g10360kcal960.2g313.8g574.8g80.8g
Valittu annoskoko3744g5180kcal480.1g156.9g287.4g40.4g
Annoskoko puolitettuna1872g2590kcal240.1g78.5g143.7g20.2g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927