Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 999g338kcal30.6g48.9g1g0g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sokeri 170g689kcal0g169.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7.5g23kcal0.8g4.5g0.5g2.1g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g44g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1997g6852kcal203.5g1397.9g24g69.9g
Margariini 80 % laktoositon 350g2445kcal2.3g0g275.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g21165kcal515.8g3242.8g635.6g144g
Valittu annoskoko3744g10583kcal257.9g1621.4g317.8g72g
Annoskoko puolitettuna1872g5291kcal129g810.7g158.9g36g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250