Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu9g7.5kcal0.2g1.7g0.1g0.2g
Soijakastike 34g20kcal1.7g3.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Fariinisokeri9g38kcal0g9.4g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g9g18kcal0g4.2g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g19g6.8kcal0.1g0.4g0.2g0.5g
Kuhafile, raaka250g180kcal40.6g0g1.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g780kcal86g40.8g29.4g2.4g
Valittu annoskoko375g390kcal43g20.4g14.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna188g195kcal21.5g10.2g7.4g0.6g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118833