Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 63g222kcal1.2g1.7g23.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 82g29kcal3.8g1.6g0.2g2g
Kukkakaali 114g27kcal2.1g2.5g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g807kcal31.4g12g69g9.2g
Valittu annoskoko375g404kcal15.7g6g34.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna188g202kcal7.9g3g17.3g2.3g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149