Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)98g164kcal13.8g0.7g12.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g94g56kcal1.4g12.2g0.1g0.8g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g19g13kcal0.6g2.3g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g23g28kcal0.8g0.8g2.3g0g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g524kcal33.2g32g30.4g1.6g
Valittu annoskoko375g262kcal16.6g16g15.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna188g131kcal8.3g8g7.6g0.4g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326