Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 100g78kcal1.7g16.1g0.2g1g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g50g58kcal0.4g2.8g5g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste100g26kcal0.9g4.8g0.3g2.3g
Lohifilee 125g244kcal23.4g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g811kcal52.8g47.4g44.8g6.6g
Valittu annoskoko375g405kcal26.4g23.7g22.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna188g203kcal13.2g11.9g11.2g1.7g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185908