Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g25g145kcal5.5g5g12.6g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g47g133kcal13.8g1.6g7.9g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g78g213kcal15.6g0.8g17.1g0g
Pakastepinaatti rainbow94g19kcal2.9g0.5g0.7g1.2g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 62g17kcal2.1g1.9g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g16g42kcal4.4g0.4g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g1507kcal97.8g21.2g119g2.4g
Valittu annoskoko375g754kcal48.9g10.6g59.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna188g377kcal24.5g5.3g29.8g0.6g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697