Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g225g70kcal2g16.2g0.3g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)100g229kcal19g0g17g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g25g65kcal7.5g0.5g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g740kcal57.6g35.8g42.4g0.8g
Valittu annoskoko375g370kcal28.8g17.9g21.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna188g185kcal14.4g9g10.6g0.2g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353