Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g69g304kcal5.2g46.1g11g2.8g
Voi (perinteinen meijerivoi)22g158kcal0g0g17.5g0g
Liivatelehti, gelatiini3.8g13kcal3.2g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl47g28kcal1.8g2.3g1.2g0g
Maitorahka (Pirkka)156g103kcal18.8g6.3g0.5g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g9g38kcal0g8.1g0.5g0g
Vadelma 44g18kcal0.4g1.8g0.3g1.6g
Mustikka metsä- 25g11kcal0.1g1.6g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g1344kcal59g132.4g62.2g10.4g
Valittu annoskoko376g672kcal29.5g66.2g31.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna188g336kcal14.8g33.1g15.6g2.6g
Arvot/100g100g179kcal7.8g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475