Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g168g337kcal23.6g3.5g25.3g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g140g84kcal1.4g6.3g5.6g0.8g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Tilli mauste1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g2.8g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g951kcal50.6g21g73g1.6g
Valittu annoskoko376g476kcal25.3g10.5g36.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna188g238kcal12.7g5.3g18.3g0.4g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565