Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 56g69kcal12g0g2.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Maissi, pirkka10g12kcal0.3g2.6g0.1g0.3g
Papu, ohut vihreä, pirkka14g3.8kcal0.3g0.6g0g0.3g
Lehtiselleri 5.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl5.6g4.2kcal0.2g0.5g0.2g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1.4g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 183g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%21g34kcal0.6g0.6g3.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana751g411kcal30g29.2g19.4g4g
Valittu annoskoko376g205kcal15g14.6g9.7g2g
Annoskoko puolitettuna188g103kcal7.5g7.3g4.9g1g
Arvot/100g100g55kcal4g3.9g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942