Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3200g1120kcal32g217.6g16g44.8g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g240g725kcal45.6g0.5g60g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g70g143kcal2g2.2g14g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow60g150kcal0.3g4.6g15g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7500g4715kcal164g465.2g250.6g95.4g
Valittu annoskoko3750g2358kcal82g232.6g125.3g47.7g
Annoskoko puolitettuna1875g1179kcal41g116.3g62.7g23.9g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094