Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g160g45kcal1g9.5g0.3g4g
Punasipuli, kuorittu, 100g80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
KEITTOJUURES Apetit pakaste480g125kcal4.3g23g1.4g11g
Peruna, vanha, kuorittu 120g91kcal2.3g18.6g0.2g1.2g
Vesi1998g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi18g49kcal1.6g1.2g4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)16g42kcal2.1g1.9g2.9g0.1g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha320g531kcal60.7g0g32g0g
Kukkakaali, tuore480g96kcal8.6g10.6g1.4g8.6g
Chili paprika punainen16g6.4kcal0.3g1.4g0g0g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7504g2095kcal169.2g149.8g85.4g60.8g
Valittu annoskoko3752g1048kcal84.6g74.9g42.7g30.4g
Annoskoko puolitettuna1876g524kcal42.3g37.5g21.4g15.2g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157876