Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g560g3360kcal117.6g37g302.4g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g280g1999kcal0g0.6g224g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g14g51kcal0.5g11.1g0.5g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1120g2856kcal66.1g35.8g267.7g0g
Kananmuna kuoreton 616g879kcal77g1.8g63.1g0g
Canderel makeutusjauhe42g161kcal1.2g39.1g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1120g1568kcal31.4g72.8g134.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7504g21748kcal587.6g396.4g1984.2g0g
Valittu annoskoko3752g10874kcal293.8g198.2g992.1g0g
Annoskoko puolitettuna1876g5437kcal146.9g99.1g496.1g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913