Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g2144g858kcal10.7g257.3g4.3g0g
Kaurahiutale 172g642kcal24.9g97.8g12.5g17.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton129g926kcal0g0g102.9g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)557g1951kcal66.9g384.6g10.6g27.9g
Vehnäjauho puolikarkea 729g2501kcal74.3g510.3g8.7g25.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7504g13756kcal353.6g2500g278g141.2g
Valittu annoskoko3752g6878kcal176.8g1250g139g70.6g
Annoskoko puolitettuna1876g3439kcal88.4g625g69.5g35.3g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844