Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi351g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g1753g859kcal24.5g136.8g24.5g15.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu70g73kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Jauheliha, sika-nauta 1403g3106kcal245.5g0g238.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7504g8171kcal555.6g313.2g527.4g40.6g
Valittu annoskoko3752g4085kcal277.8g156.6g263.7g20.3g
Annoskoko puolitettuna1876g2043kcal138.9g78.3g131.9g10.2g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811