Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1080g379kcal49.9g21.1g3.2g27g
Paprika punainen 408g119kcal3.8g18.4g1.6g7.8g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Tomaatti 960g219kcal5.4g33.1g2.9g13.4g
Persilja 96g26kcal1.3g1.1g0.2g7.7g
Basilika, tuore96g38kcal3g4.8g0.8g3.7g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g120g466kcal39.6g0g34.1g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl24g211kcal0g0g24g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Kananmuna 50g(kpl)600g756kcal66g1.8g54g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl77g108kcal3.6g7.1g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7512g4907kcal359.4g215.2g258g130.6g
Valittu annoskoko3756g2454kcal179.7g107.6g129g65.3g
Annoskoko puolitettuna1878g1227kcal89.9g53.8g64.5g32.7g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137152