Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore900g90kcal5.4g15.2g0.9g6.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g750g188kcal9.8g31.5g1.5g0g
Hunajameloni kuorittu 450g165kcal2.8g35.1g0.5g3.6g
Cantaloupe meloni450g90kcal2.7g18.5g0.5g4.1g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Viinietikka balsami68g24kcal0g0.7g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl60g528kcal0g0g60g0g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4.1g0.4g1.7g
Paprika keltainen 75g23kcal0.7g3.8g0.2g1.5g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7512g2362kcal51.6g229g128.8g41.4g
Valittu annoskoko3756g1181kcal25.8g114.5g64.4g20.7g
Annoskoko puolitettuna1878g590kcal12.9g57.3g32.2g10.4g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276552