Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)85g298kcal12.8g57g2.1g2.6g
Lihaliemikuutio Maggi6.6g19kcal0.6g0.5g1.5g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g40g44kcal5.9g0.4g2g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g58g232kcal13.4g0g19.2g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss40g21kcal2.3g2.1g0.2g1.2g
Maissi jyvät 40g58kcal1.1g10.3g1g1.5g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g26g7.8kcal0.5g1.4g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 80g51kcal2.6g3.9g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g1461kcal78.4g151.2g57.8g10.6g
Valittu annoskoko376g731kcal39.2g75.6g28.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna188g365kcal19.6g37.8g14.5g2.7g
Arvot/100g100g194kcal10.4g20.1g7.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278741