Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g83g116kcal15.8g0g5.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g78g32kcal1.1g6.3g0.2g0g
Juokseva hunaja 250g1.6g5kcal0g1.2g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%66g187kcal20.3g0g11.1g0g
Dolmio Light Classico Bolognese104g39kcal1.2g8.1g0.1g0.7g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g21g71kcal2.5g14g0.2g1.6g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)1g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana753g980kcal82.2g61g42.6g5.2g
Valittu annoskoko376g490kcal41.1g30.5g21.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna188g245kcal20.6g15.3g10.7g1.3g
Arvot/100g100g130kcal10.9g8.1g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114659