Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa131g22kcal0.5g3.3g0.8g0.9g
Porkkana 35g12kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska 55g16kcal0.3g2.9g0.1g1g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 8.8g47kcal0.1g0.1g5.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.6g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 66g30kcal0.7g4.3g1g0.5g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)3.5g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives3.5g10kcal0.1g0.2g1g0g
Lohisäilyke34g34kcal6.1g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana753g413kcal18.2g36.4g20.6g7.4g
Valittu annoskoko376g207kcal9.1g18.2g10.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna188g103kcal4.6g9.1g5.2g1.9g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718