Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g74g238kcal8.9g0.2g22.3g0g
Herkkusieni säilyke 101g17kcal2.1g0.2g0.3g2.4g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.1g3.6kcal0g0g0.4g0g
Punaviini 22g15kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g153g502kcal20g99g2.9g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g1566kcal62.8g201.2g51.8g27g
Valittu annoskoko376g783kcal31.4g100.6g25.9g13.5g
Annoskoko puolitettuna188g392kcal15.7g50.3g13g6.8g
Arvot/100g100g208kcal8.3g26.7g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981