Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas31g80kcal5.2g10.6g1.9g9.4g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl62g219kcal8.7g40g1.9g3.4g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14.1g0g
Dolmio Light Classico Bolognese78g29kcal0.9g6.1g0.1g0.5g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)62g178kcal19.4g0g10.6g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).47g52kcal11.7g0g0.5g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g7.8g21kcal1.6g0g1.6g0g
Hillosipulisäilyke 11g5.3kcal0.1g1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g1414kcal95.2g115.4g61.4g27g
Valittu annoskoko376g707kcal47.6g57.7g30.7g13.5g
Annoskoko puolitettuna188g353kcal23.8g28.9g15.4g6.8g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.3g8.2g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87610